O’zbekistonda Imkoniyati Cheklangan Bolalarga Yaratilayotgan Shart-Sharoitlar (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
Ushbu maqolada Yangi O’zbekistonda imkoniyati cheklangan bolalarga ko’rsatilayongan g’amxo’rliklar faktlar asosida keltirib o’tilgan. BMT ma’lumotlariga ko‘ra taxminan 450 mln. insonda psixik va jismoniy rivojlanishda buzilishlar mavjudligi aniqlangan. Bu yer yuzidagi aholining 1/10 qismini tashkil qiladi