Таълим Сифати Ва Самарадорлигини Оширишда Ўқитувчи Ва Ўқувчи Ҳамкорлигининг Инновацион Модели (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
мақолада таълим сифати ва самарадорлигини оширишда ўқитувчи ва ўқувчи ҳамкорлигининг инновацион модели қараб чиқилган. Бунда ўзаро боғлиқликнинг инновацион моделларидан муаллифлар томонидан ишлаб чиқиб, тавсияга киритилган “3Ў+3Т СЖ” моделининг мазмуни очиб берилган. Шунингдек, таълим сифати ва самарадорлигини оширишга қаратилган алоҳида ўқитувчиларга ва ўқувчиларга (талабаларга) бериладиган саволлардан ҳам намуналар келтирилган. Буларнинг креатив фикрлаши учун йўналиш ҳам берилмоқда