Инсон Салоҳияти Ва У Билан Боғлиқ Тушунчаларнинг Назарий Талқини (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
мақолада инсон салоҳияти ва у билан боғлиқ тушунчаларнинг назарий талқин қараб чиқилган. Шунингдек, инсон салоҳияти билан боғлиқ бўлган инсон капитали, меҳнат салоҳияти, кадрлар салоҳияти, шахс салоҳияти каби тушунчаларнинг мазмуни ва уларни ифодаловчи кўрсаткичларни аниқлаш йўллари ҳам кўрсатиб берилган