Qoraqalpoǵistonda Asalarachilik Kadastrini Tashkillashtirishning Ahamiyati Va Zarurligi (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
İlmiy maqolada Qoraqalpog’istonda asalarachilik kadastrini tashkillashtirish uchun asalari oilalarini kadastrli tug’ri joylashtirish haqida so’z etiladi