Ингичка толали ғўзани фаоллаштирилган сув билан томчилатиб суғоришнинг самарадорлиги (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
Тажриба даласида ингичка толали интенсив типдаги Термиз-32 ғўза нави экилган бўлиб, ер ости сизот сувларининг сатҳи баҳорда 1,5-2,0, ёзда 1,0-1,5 ва кузда 1,5 -2,0 метрни ташкил этади. Тажриба 7 вариантдан иборат бўлиб, 3 такрорланишда жойлашган. Тажриба бўлакчалари майдони 270 кв.м.дан эгат узунлиги 50 метр, (эгат оралиғи 90 см., 6 қатордан) иборат