Saylov Tizimi: Dunyo Tajribasi Va O‘Zbekiston (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
Ushbu maqolada saylov tizimlari va ularning o‘ziga xosliklari, jahon tajribasi va O‘zbekistonda saylovlarning qay tartibda o‘tkazilishi, mamlakatimizda majoritar saylov tizimidan proporsional saylov tizimiga o‘tishning o‘ziga xosliklari haqida so‘z boradi