Biologiya Ta’limida Oʻquvchilarda Mustaqil Va Ijodiy Faoliyatlarini Rivojlantirishdagi Muammolar Va Ularning Yechimlari. (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
Ushbu maqolada biologiya ta’limida oʻquvchilarda mustaqil va ijodiy faoliyatlarini rivojlantirish boʻyicha tavsiyalar hamda ushbu jarayonda yuzaga kelayotgan muammolar va ularning yechimlar haqida fikr yuritilgan