Muhandislikva Kompyuter Grafiasini O‘Qitish Metodlari, Ta’limning Didaktik Prinsiplari (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
Muhandislik va kopyuter grafikasi fanni o‘qitish metodikasi sohasida qo‘llaniladigan tadqiqotlar o‘qitishning qonuniyat va xususiyatlarini aniqlash, dastur mavzularini o‘rganishda samarali metod va usullami ishiab chiqish va amaliyotga tatbiq qilish, graflk topshiriq, o‘qitishning texnik vositalari, tavsiyalar ishiab chiqish kabilami o‘z ichiga oladi.