Soliq islohotlarining mamlakat rivoji uchun ahamiyati (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
Maqolada soliq tizimining kelib chiqishi va uni rivojlanish tarixi haqida so’z yuritiladi. Shuningdek, mamlakatda olib borilayotgan soliq islohotlari va uni yuritish yo’li haqida aytib o’tilgan. Qolaversa, Yevropa mamlakatlari va O’zbekiston soliq sistemasi haqida bir necha farqlar va o’zgarishlar ham yoritilib o’tilgan.