Aminokislotalarni mikroorganizmlar hujayralari yordamida biosintezlash (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
Ushbu maqola mikroorganizm hujayralari yordamida aminokislotalar biosintezining ajoyib dunyosini o'rganadi. U aminokislotalar ishlab chiqarishni optimallashtirish uchun ishlatiladigan turli xil metabolik yo'llarni, biotexnologik yondashuvlarni va genetik muhandislik usullarini o'rganadi. Tadqiqot turli sohalarda aminokislotalarga bo'lgan talabni qondirishda mikroorganizmlarning potentsialidan foydalanishning ahamiyatini ta'kidlaydi.