(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
Ushbu maqolada Amir Temurning Hindiston davlatiga yurish qilgan davrda harbiy san’atining yuksak mahorat orqali amalga oshirilganligi, katta qo‘shin bilan marsh yurishlarini amalga oshirilganligi haqida ma’lumot beriladi.