(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
Ushbu maqolada interfaol metodlarga bo’lgan ehtiyoj, uning dolzarbligi, interfaol matematika darslarini tashkil qilishda samarali bo’lgan metodlar, ularning olib borilishi va ahamiyati haqida so’z borgan.