(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
Ushbu maqola vatanparvarlik qo’shiqlarini kuylashning talabalar o’rtasida milliy g’ururni tarbiyalashga ta’sirini o’rganadi. Bu qo’shiqchilikni ta’lim o’quv dasturlariga qo’shishning psixologik va ijtimoiy afzalliklarini o’rganadi, bu yaxlit va vatanparvar talabalar jamoasini yaratishga qaratilgan. Tadqiqotda qo’shiqchilikning milliy g’ururni oshirish vositasi sifatida samaradorligini o’lchash uchun sifat va miqdoriy usullar qo’llaniladi