(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
Мақолада рақобатдош иқтисодиёт шароитида республикамизда яратилган меъёрий-ҳуқуқий ҳужжатлар асосида, аудиторлик хизматлари сифатини оширишда, таҳлилий амаллардан фойдаланишнинг назарий ва амалий жиҳатлари ёритилган