(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
Ushbu maqolada sonetning yozilish tartiblari, qofiyalanishi, qayerda paydo bo’lganligi haqidagi umumiy ma’lumotlarni berish bilan birga, aynan sonetning Faynberg ijodidagi o’ziga xos o’rni, uni yozishdan maqsad nimaligi, fikrlar rivoji va xulosalar haqida so’z yuritiladi.