(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2023)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida Astronomiya fanini o‘qitishda mediata’lim, ta’limni gumanitarlashtirish va zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalangan holda darslarni tashkillashtirish usullariga to‘xtalib o‘tilgan.