(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2023)
Ushbu maqolada ơzbek xalq qơshiqlarining yosh avlodni komil inson qilib tarbiyalashidagi ơrni va ma’naviy-axloqiy shakllantirishi haqida bayon etilgan. Xalq qo’shiqlari inson hissiyotiga kuchli ta’sir eta olish xususiyatiga ega bơlib, axloqiy tarbiyaning muhim manbaidir