(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2023)
Ushbu maqolada tarjima sohasining qismi bo’gan og’zaki tarjima, kelib chiqishi, rivoj topishi, ahamiyatliligi yoritiladi. Shuningdek, og’zaki tarjimonlarning boshqa tarjima sohasi vakillaridan farqli tomonlari va ularning vazifalari ko’rib chiqiladi.