(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2026)
Mazkur maqola zamonaviy til ta’limida sun’iy intellekt (SI) texnologiyalarini integrativ yondashuv asosida tatbiq etishning pedagogik mexanizmlari tahlil qiladi. Tadqiqotda bo‘lajak chet tili o‘qituvchilarining raqamli kompetensiyasini rivojlantirishda generativ modellarning o‘rni va ularning o‘quv samaradorligiga ta’siri eksperimental asosda yoritilgan. Shuningdek, muallif tomonidan SI vositalarini o‘quv dasturlariga joriy etishning metodik modeli taklif etilgan.