(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2026)
Ushbu maqolada aholi daromadlarining o‘zgarishi iste’mol savatchasi tarkibiga ta’sir ko‘rsatishining iqtisodiy qonuniyatlari tahlil qilingan. Iste’molchi xulq-atvorini o‘rganishda nemis iqtisodchisi Ernst Engelning qarashlari va uning qonuni amaliy misollar bilan yoritilgan. Tahlil asosida aholi farovonligini oshirish, mavjud muammolarni bartaraf etish bo‘yicha amaliy takliflar ishlab chiqilgan