(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2025)
Maqolada Gidrometereologik xavfli hodisalar sel, toshqin hamda respublikamizning Tog‘‘ oldi hududlari va unga tutash tekisliklarida ko‘p yomg‘ir yog‘ishi natijasida paydo bo‘ladigan sellar va sel oqimlariga oldindan tayyorlanishning samarali usullari to‘g‘risidagi ma’lumotlar keltirilgan.