(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2025)
Мақолада инновацион иқтисодиёт шароитида меҳнат бозори трансформатсиясининг янги талаблар доирасида такомиллашуви билан боғлиқ масалалар қараб чиқилган. Бунда инновацион иқтисодиёт, рақамли иқтисодиёт ва креатив иқтисодиётнинг ҳаётимизга кириб келиши билан боғлиқ масалалар ёритилган. Шунингдек, хўжалик юритувчи субъектларда инсон ресурсларининг фаолияти ва мулкка эгалиги бўйича табақаланиши берилган ва ҳар бирининг мақоми ва вазифалари ҳам кўрсатиб ўтилган. Чунки ҳар бирининг вазифаси, маъулияти, иш фаолияти, шунга мос ҳолда оладиган маъошлари ҳам турлича. Шу туфайли уларни бошқаришга ҳам турлича ёндошувлар борлиги кўрсатиб берилган.