Klaster Yondashuvi Orqali O‘Quvchilarning Badiiy Ijodiy Qobiliyatlarini Rivojlantirish (Wire Insights: Journal of Innovation Insights, 2023)
Ushbu maqolada klaster yondashuvi tizimi orqali o‘quvchilarning badiiy ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish mavzusini muhokama qiladi. Ma’lumki, klaster yondashuvi, turli sohalar bo‘yicha o‘quvchilarni birgalikda ishlash va o‘rganish imkoniyatlarini beradi. Shu bilan birgalikda, klaster tizimi orqali o‘quvchilarning ijodiy va iste’dodlarini rivojlantirishda keng ko‘lamli integratsiya metodlarini taqdim etadi.