(untitled) (Wire Insights: Journal of Innovation Insights, 2023)
Ushbu maqolada Abu Nasr Forobiyning yashagan davridagi ijtimoiy-siyosiy vaziyat, Forobiy falsafiy ta’limoti va g‘oyalarining o’zida xos tomonlari, Farobiy asarlarida ilgani surilgan ijtimoiy-falsafiy fikrlar xususida fikr yuritilgan.