Xorazmshohlar davlatining vujudga kelishi va tashkil topishi (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2024)
ushbu maqolada Xorazmshohlar davlatining vujudga kelishi va tashkil topishi, shuningdek, kelib chiqishi tarixi haqida so’z yuritilgan.