Modern Approaches To Human Capital Development (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2024)
Maqolada inson kapitali rivojlanishi uchun sharq va g‘arb mutafakkirlarining qarashlari va zamonamiz faylasuf olimlarining fikrlari ifoda etilgan