Tilshunoslikda frazeologik birliklarning o’rganilishi va ularning tasnifi (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2024)
Ushbu maqola tilshunoslikda frazeologik birliklarning o’rganilishi va ularning tasnifi haqida bo’lib, unda frazeologiya tushunchasi va uni rivojlanishiga hissa qo’shgan o’zbek hamda chet el olimlar fikrlari haqida yoritilgan.