Til Va Xotira O‘Rtasidagi Neyropsixolingvistik Bog‘Liqlik (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2024)
Maqola neyropsixolingvistik tadqiqotlar doirasida miyadagi turli strukturalar va ularning til jarayonlariga qanday ta'sir qilishini o‘rganishga qaratilgan. Mazkur maqola neyropsixolingvistikaning asosiy tamoyillarini va tilni qabul qilish jarayonining miyada qanday ishlashini tahlil qilish va miya faoliyatining turli qismlari qanday qilib tilga ta’sir ko‘rsatishi, tilni o‘rganish va tushunish jarayonlarida qanday mexanizmlar ishtirok etishi aniqlanadi.