Miokard Infarktida Telemeditsinaning O`Rni (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2024)
Telemeditsina yordamida miokard infarktidan keyingi kuzatuv bo'yicha bir nechta tadqiqotlar mavjud. Telemeditsina axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalangan holda masofaviy tibbiy xizmatlarni taqdim etish vositasidir. U bemorlarning sog'lig'ini saqlash natijalarini yaxshilash, tibbiy xizmatlardan foydalanishni ta'minlash va sog'liqni saqlash xarajatlarini kamaytirish imkoniyatiga ega. Buning uchun teletibbiyot xizmatini tashkil etish va undan foydalanish bilan bog'liq barcha manfaatdor tomonlar tegishli tarzda o'qitilishi va xabardor bo'lishi kerak edi.