«Клинико-рентгенологические и иммуноморфологические проявления туберкулёза костей и суставов при ВИЧ инфекции» (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2024)
Sil kasalligi, ayniqsa, OIV infektsiyasi bilan kasallangan odamlarning sog'lig'i uchun muhim global muammo bo'lib qolmoqda. Suyak va bo'g'imlarning sil kasalligi, o'pka siliga qaraganda kamroq tarqalgan bo'lsa-da, diagnostika va davolashda, ayniqsa OIV infektsiyasi kontekstida noyob muammolarni keltirib chiqaradi. Ushbu maqola OIV infektsiyasi bilan kasallangan odamlarda suyak va qo'shma sil kasalligining klinik, rentgenologik va immunomorfologik ko'rinishlarini ko'rib chiqishga qaratilgan