Қашқадарё воҳаси аҳолисининг кийимлардаги трансформация жараёнлар. (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2024)
Ушбу мақолада воҳа аҳолисининг ҳаётида кийимларнинг ўзига хос хусусиятлари, уар билан боғлиқ этник хусусиятларининг ўрни, аҳоли орасида кийимлардаги турли хил ўзгаришлар, уларнинг ўзига хос хусусияти, қолаверса воҳада истиқомат қилувчи этник гуруҳлар кийимларнинг бошқасидан фарқли томонлари ёритиб берилган.