Turli Vazn Toifasidagi Sportchilarning Tezkor-Kuch Tayyorgarligi Mashg‘Ulotlari Jarayonini Rejalashtirishdagi Uslubiy Yondashuvlar (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2024)
Jismoniy tarbiya nazariyasi va usuliyatida sport mahoratining turli tomonlarini takomillashtirish muammolariga bag‘ishlangan tadqiqotlar yetarlicha bo‘lishiga qaramay, tezkorkuch tayyorgarligi bo‘yicha uslubiy yondashuvlar soni ancha kam. Agar ushbu muammoning o‘rganadigan bo‘lsak, shuni ta’kidlash joizki, bizning nuqtai nazarimizda, uslubiy yondashuvning eng muhim yo‘nalishlaridan biri - tezkor-kuch xususiyatidagi mashqlarning qo‘llaniladigan harakatlarni texnik-taktik jamg‘armasiga muvofiqligidir.