Исторические корни методов лечения (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2024)
Ушбу мақолада даволаш методларининг тарихий илдизлари, энг қадимги даврдан бугунги кунгача тиббиётнинг ривожланиши, унга улкан ҳисса қўшган олимлар фаолияти ҳақида маълумотлар берилади