Allergik Rinitlarda Burun Va Burun Yondosh Bo'shliqlarini Yallig'lanish Belgilarini Immunogistokimyiviy Baxolash (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2024)
"Bu maqola allergik rinitning asosiy sabablari, belgilari va davolash usullarini o'rganishga bag'ishlangan. Maqolada allergik rinitning ko'rsatkichi va xossalari, tibbiy davolash usullari va yangi tajriba ma'lumotlari tahlil qilinadi. Ayni paytda, allergik rinitning salbiy oqibatlari va kamaytirish uchun kutilayotgan tibbiy yondashuvlar ilmiy tafsiloti beriladi. Maqola allergik rinitning tibbiy muammolarini o'rganish, davolash va ta'lim usullarini takomillashtirishga yordam berishi maqsadida yozilgan."