O’rta Osiyio Xonliklari Davrida Tibbiyot Fanining Ahvoli (Buxoro Misolida) (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2024)
O‘zbekiston hududida tibbiyot fani rivojlanishining xonliklar davridagi bosqichlari, holati, shuningdek, u bilan bog’liq bo‘lgan tarixiy-madaniy jarayonlar manbalar asosida tahlil etilgan