(untitled) (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2024)
мақолада мамлакатимизда иқтисодий тараққиётни таъминловчи инновацион “8Т - модели”дан фойдаланиш имкониятлари очиб берилган. Бунда ушбу моделга кирувчи жараёнлар ва омилларнинг ҳар бирига, хусусан талаб, таклиф, тавсия, тортишув, тартиб, тежамкорлик, таъсир, тараққиёт тушунчаларининг мазмуни ва моҳияти, моделга киритилишининг аҳамияти ёритилган