(untitled) (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarida shaxsga yo‘naltirilgan ta’lim shakllari va uni amalga oshirish yo’llari yoritib berilgan.