(untitled) (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2024)
Ushbu maqolada Sharq allomalaring buyuk vakili Abu Abdulloh Mushrifiddin ibn Muslihiddin Sa’diy Sheroziy asarlarida ta’lim va tarbiyaning keng yoritilganligi va bu axloqiy qarashlarning bugungi kundagi o’rni haqida so’z yuritilgan