(untitled) (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2023)
Adabiyot osmonida chaqmoq kabi paydo bo’lib minglab ko’ngillarni otashin she’rlari bilan yondirgan ijodkorlarimizdan biri bu- Usmon Nosirdir. Mazkur maqolada Usmon Nosirning poetik mahorati va yaratgan she’rlaridagi o’zgacha joziba, jo’shqinlik olamining rango rang qirralari tahlil asosida yoritib berildi.