(untitled) (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2024)
Ushbu maqolada Kahoot texnologiyasining ta’lim jarayonidagi ahamiyati, samaradorligi va ustunliklari örganiladi. Interaktiv o’qitish usullaridan biri bo‘lgan Kahoot ta’lim jarayonini qiziqarli, oson va samarali qilishda muhim vosita sifatida qaraladi.