Frazeologik birliklarning lingvomadaniy hususiyatlari (Open Academia: Journal of Scholarly Research, 2024)
Ushbu maqola frazeologik birliklarning lingvomadaniy hususiyatlari haqida bo’lib, unda frazeologiya lingvistika bilan bevosita bog’liqligi va olimlarning turli tariflar hamda lingvokulturema haqida yoritilgan