Boshlang‘Ich Sinf O‘Quvchilari Nutqida Neyrolingvistikaning O‘Ziga Xos Xususiyatlari (Open Academia: Journal of Scholarly Research, 2024)
maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilari nutqida neyrolingvistikaning o‘ziga xos hususiyatlari, neyrolingvistik rivojlanishda tilning leksik imkoniyatlaridan foydalanish imkoniyatlari, bolalar nutqiy rivojlanishida ma’nodosh so‘zlarni o‘rganishga kognitiv yodashuvning ahamiyati haqida fikrlar berilgan