Futbol O‘Yini Texnikasining Asoslari Va Harakatlanish Tasnifi (Open Academia: Journal of Scholarly Research, 2024)
Ushbu maqolada futbol musobaqa o‘yinining mazmuni, qoidalari, texnikasining tasnifi va futbolda o‘yinchining ma’lum bir joylardagi harakatlanish qoida hamda usullarini tushuntirish haqida so‘z boradi