Важные Критерии Развития Экоэтической Культуры В Развитии Общества (Open Academia: Journal of Scholarly Research, 2023)
Ushbu maqolada ekoaxloqiy madaniyatning mazmun mohiyati, uning dolzarbligi, rivojlantirishning o‘ziga xos xususyatlari, tabiatga oqilona munosabatda bo‘lishning amaliy ahamiyati mohiyatan ochib berilgan.