Tug‘Ruqdan Keyingi Depressiya: O‘zgarishlar va Psixologik Ta’sirlar (Open Academia: Journal of Scholarly Research, 2025)
Ushbu maqolada tug‘ruqdan keyingi depressiv holatlarning namoyon bo‘lishi va ularni bartaraf etish jarayonidagi psixologik usullar hamda ayollarning ruhiy salomatligini tiklash, oilaviy muhitni mustahkamlash va jamiyatda sog‘lom psixologik muhitni shakllantirishdagi muammo va masalalar atroflicha ko’rib chiqildi.