(untitled) (Open Academia: Journal of Scholarly Research, 2024)
Ushbu maqola so‘z va grammatik strukturalarni bir-biriga bog‘liq holda o‘rganilishining nazariy-metodologik asosini korpus lingvistikasida aks ettirilishi hususiga bag‘ishlangan