(untitled) (Open Academia: Journal of Scholarly Research, 2024)
Ushbu maqolada sud jarayonlarida va umuman olganda ikki va undan ortiq shaxslarning o’rtasida kelib chiqadigan nizolarda yarashtiruv muhimligi va bunda jazo berishdan ko’ra kechirimli bo’lishning ahamiyati haqida qisqacha tavsiyalar misollar bilan ifodalab berilgan