(untitled) (Open Academia: Journal of Scholarly Research, 2024)
Mazkur maqolamizda Musiqa ta’lim mutaxassislari Umumiy o’rta ta’lim maktablarida musiqa madaniyati fanini o’tkazishda psixologik xolat tassavvur jarayonini yoritishga harakat qildik. Maqolada chet el va o’zbek olimlarining tajriba tadqiqot ishlari o’rganildi va atroflicha bayon etildi.