(untitled) (Open Academia: Journal of Scholarly Research, 2023)
Ушбу маколада Ут пуфаги ва Ут йулларининг сурункали касаллиги этиопатогенези касалликнинг кечиши асоратлари ва бу касалликни вактида аниклаб ташхис куйиш ва даво чораларини уз вактида бошлаш ва беморларни келажакдаги хаёт сифатини яхшилаш ногиронлик ва улим камайтириш каби муаммолар ва уларнинг ечими хакида фикр юритилади