(untitled) (Open Academia: Journal of Scholarly Research, 2023)
Ushbu maqolada STEM ta’limi va ununing afzalliklari, STEM ta’limining maqsadi, STEM ta’limining o‘quvchilarda asosiy ko‘nikmalarini shakllantirishdagi ahamiyati haqida fikrlar bayon etilgan